Details geven extra allure aan het rieten dak. Het is vaak de bekroning of handtekening van de rietdekker; om het dak een extra tint te geven. Afwerkingen bij dakkapellen, dakramen, schoorstenen, enzovoorst, zijn punten waarbij details tot uitdrukking kunnen worden gebracht. Den Hartog Riet heeft een scherp oog en een vaardige hand om deze details optimaal en op vakkundige wijze tot zijn recht te doen laten komen. Ook versieringen in het rieten dak vallen onder details. Een jaartal of een stijlvolle symmetrische rand: Den Hartog Riet kan deze versieringen voor u realiseren. Heeft u ideeën omtrent details? Laat het ons weten en wij denken graag met u mee!

We kunnen verschillende details voor u indekken. Denk bijvoorbeeld aan een versiering in het dak (tussen dakramen en/of dakkapellen), het indekken van 'molshopen'(ontluchtingspijp), het indekken van een jaartal.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media