Kennismaking

Wanneer u zich afvraagt of uw rieten dak aan vervanging toe, is het raadplegen van een vakman een logisch besluit. Zij hebben immers kennis van zaken en kunnen u opheldering geven over de staat van uw dak. Op persoonlijke wijze oog hebben voor u en uw rieten dak; dat staat bij Den Hartog Riet hoog in het vaandel. Wanneer u besluit om contact met ons op te nemen, kunt u rekenen op een vakkundig oog die geheel vrijblijvend op gedegen wijze u adviseert en informeert. Wanneer wij bij u langskomen om u te ontmoeten, staan onze vakkennis en ervaring voor u paraat. Tezamen met een vakman wordt uw dak geïnspecteerd. Veelal zullen we het dak opgaan om het grondig te kunnen bekijken. Hoe ligt het erbij? Wat is de kwaliteit van het riet? Hoe is de onderconstructie? Op heldere en grondige wijze krijgt u een uitleg over de status van uw rieten dak. In alles staan uw wensen centraal; bij Den Hartog Riet vindt u een luisterend oor. Samen zoeken naar wat u voor ogen heeft; een kwalitatief hoogstaand rieten dak met een stijlvolle uitstraling!

Waar wordt naar gekeken bij een rieten dak?

Na een eerste inventarisatie zullen we samen met u de mogelijkheden aftasten. Daarbij bent u altijd van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen en u te laten informeren in onze showroom. Daar kunt u diverse mogelijkheden letterlijk zien en voelen. Waar wordt naar gekeken bij een rieten dak? Op welk gebied moeten er keuzes gemaakt worden? Een aantal vragen zetten we voor u op een rijtje.

  • - Wat is de staat van het riet?
  • - Is er onderling verschil in de kwaliteit van dakvlakken?
  • - Hoe is het gesteld met de isolatie?
  • - Wat is de staat van het houtwerk?
  • - Welk type onderconstructie is te prefereren?
  • - Wat is er mogelijk omtrent dakramen en dakkapellen?
  • - Welk ander timmerwerk is nodig?
  • - Welk riet zal op het dak komen te liggen?
  • - Wat is de staat van de schoorsteen?
  • - Wat zijn de mogelijkheden omtrent de nokafwerking?

Bij Den Hartog Riet weet u waaraan u toe bent. Wij geven u niet alleen een heldere uitleg over uw rieten dak, maar ook over onze werkwijze. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer u besluit tot een offerteaanvraag, zullen wij u een heldere en overzichtelijke offerte doen laten toekomen. Zodoende kunt u een weloverwogen besluit nemen. 

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media