Renovatie rieten dak Vorige

Renovatie in Andel

Aan de Hoge Maasdijk 106 in Andel hebben we een gedeelte van het rietendak gerenoveerd. Ook hebben we twee dakramen geplaatst.

De bewoners aan het woord: 'Ons contact met Den Hartog startte met een noodreparatie aan ons dak waarbij als betaling alleen de mogelijkheid voor het aanbieden van een renovatieofferte werd gevraagd. Deze open en prettige introductie zette zich voort bij de latere daadwerkelijk uitgevoerde renovatie. Professioneel in woord en daad van begin tot eind door aangename mensen. Ik heb de adressen van andere rietdekkers weggegooid!."

Het rietendak aan de dijkkant hebben we gerenoveerd, waardoor het rietendak weer dikker is geworden en het weer een jaar of 15 kan liggen. Aan de achterkant hebben we het dak deels schoongemaakt en deels vernieuwd.
Het rietendak dat we vernieuwd hebben is gelijk geïsoleerd en er is een schroefdak van gemaakt. Ook hebben we 2 dakramen in  het rietendak geplaatst. Deze FAKRO dakramen in het rietendak zorgen voor veel lichtinval. De schoorsteen is door ons opnieuw in het loodwerk gezet. Na afronding van de werkzaamheden hebben we het gerenoveerde rieten dak behandeld tegen algen- en mosgroei. Al deze werkzaamheden zijn door onze vakmannen in 1,5 week uitgevoerd. De opdrachtgevers waren zeer tevreden zoals aan hun reactie te lezen is.

Wilt u ook uw rietendak isoleren, een dakraam plaatsen in een rietendak of uw rietendak renoveren? Neem dan nu contact op met Willem den Hartog

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media