Renovatie rieten dak Vorige

Renovatie in Nieuwland

Een gezond rietendak van circa 30 jaar oud met een dikte van 22 cm, maar nog gebonden met houten gaarde als binding die bijna weggesleten is. Ook helemaal volgegroeid met mos en algen. 
Wat moet of kun je daar nog mee? In dit geval is in overleg met de bewoners besloten om het helemaal schoon te maken en een nieuwe binding op het dak te maken. In dit geval een
prima oplossing betreffende prijs en levensduurverhouding, want met tussentijds onderhoud moet het er weer een jaar of 14 tegen kunnen.
Zie onderstaand de enthousiaste reactie van de opdrachtgevers.

Wij waren al enige tijd aan het worstelen met de vraag of we ons rieten dak helemaal moesten vernieuwen of dat renoveren wellicht ook nog mogelijk was. 
De firma Den Hartog heeft ons uitstekend geadviseerd. Ons dak is door hen helemaal gerenoveerd en het verschil is echt ongelofelijk. 
Zo'n mooi resultaat hadden wij niet verwacht. In minder dan twee weken tijd is ons dak helemaal schoongemaakt, 
opnieuw vastgezet en zijn er gedeelten ook met nieuw riet bij gestoken. 
De rietdekkers die bij ons zijn geweest waren stuk voor stuk vakmannen en bovendien ook heel prettig en beleefd qua omgangsvormen. 
Al zouden wij ooit verhuizen naar Noord-Oost Groningen of helemaal naar Zuid-Limburg, als wij een rieten dak moeten laten vervangen
of herstellen dan melden wij ons zeker weer bij Den Hartog Riet!!!

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media