Werk in uitvoering

In uitvoering: Maurik

In uitvoering: Maurik

Van pannen naar riet in Maurik

Bij deze woning gaan we het pannendak vervangen door een rietendak. Eerst hebben we alle pannen, panlatten, overstekken en goten verwijderd. Vervolgens brengen we een isolerende folie aan, waarop we platen schroeven. Daarop brengen we het riet aan. We passen de bestaande dakkapellen aan en leggen een nok van antraciet nokvorsten.

In uitvoering: Neerijnen

In uitvoering: Neerijnen

Renoveren rietendak in Neerijnen

We zijn gestart met het renoveren van dit rietendak. Dit houdt in dat we de toplaag van het riet afscheren en er nieuw riet bijvoegen. We vervangen de binding van het dak, en kloppen alles weer netjes strak. Als de werkzaamheden afgerond zijn, impregneren we het rietendak tegen algen- en mosgroei.

In uitvoering: Wijk en Aalburg

In uitvoering: Wijk en Aalburg

Timmeren, isoleren en rietdekken in Wijk en Aalburg

Op maandag 13 november zijn we bij deze woning gestart met het slopen van het rietendak. Vervolgens gaan we de kap isoleren met een folie, brengen we platen aan en gaan we rietdekken.

In uitvoering: Zuilichem

In uitvoering: Zuilichem

Slopen, timmeren, isoleren en rietdekken in Zuilichem

Bij deze boerderij aan de Waaldijk in Zuilichem hebben we eerst het oude riet van het dak gesloopt. Vervolgens gaan we het dakkapel vervangen, brengen we een isolerende folie aan op het dak, waarop we de platen schroeven. Als de brandveilige en isolerende onderconstructie gereed is, gaan we starten met rietdekken.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2017 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media