Isoleren

HR isolatiefolie; duurzaam en hoogwaardig

Een goed geïsoleerd huis geeft u een comfortabele levenssfeer en is goed voor het milieu. Immers, als u een goed geïsoleerde woning heeft, bespaart u energie. De energie die u na isolatie bespaart, ontlast de natuur én geeft u lagere stookkosten. Eén van de grootste oppervlakte van uw woning betreft het dak. Het is vaak zo dat langs deze weg veel warmte verloren gaat doordat de kap van uw woning niet goed is geïsoleerd. Den Hartog Riet is zich de laatste jaren gaan toeleggen op het isoleren van (rieten) daken. Het isoleren van daken en andere oppervlakte, zoals vloeren en spouwen, doen wij met behulp van een nieuwe zeer innovatieve hoogwaardige folie, genaamd HR isolatiefolie. Deze folie geeft verbluffende Rc-waarden is testen. Daarnaast is het uitzonderlijke aan onze folie dat dit de enige folie-gebaseerde isolatie is met erkende ISSO accreditatie in combinatie met hoge Rc-waarden, gecertificeerd voor EPC-berekeningen en subsidies. Dit biedt u zekerheid over de productkenmerken van deze innovatieve isolatiefolies. Den Hartog Riet heeft afgelopen jaren geïnvesteerd in de kennis van het verwerken van dit product. Resultaten bekijken? Klik hier.  

Den Hartog Riet; uw partner in isolatie

Voor isolatie van rieten dak, voor isoleren dak, voor na isoleren van rieten dak, voor isoleren pannendak, voor vloerisolatie, voor spouwisolatie en voor zolderisolatie. Met de HR isolatiefolie staat u niet in de kou!  

Wilt u meer informatie over het isoleren van uw huis? Neem contact met ons op!

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media