Breed toepasbaar

Een duurzaam kunststof riet voor een nostalgische en natuurlijke uitstraling: NovaRiet is de grootste innovatie in de markt van ambachtelijke bouwmaterialen.

NovaRiet is voor de rietdekkers van Den Hartog Riet het ideale verwerkingsmateriaal met de sfeervolle uitstraling van natuurriet, daar waar natuurriet niet toepasbaar is.
Het Novariet is onderhoudsarm, niet brandgevaarlijk en het belangrijkste voordeel is dat het toepasbaar is op hellingshoeken die te plat zijn voor natuurriet.De rietschoven van NovaRiet hebben de structuur, kleur en uitstraling van natuurlijk riet. Het kunststof NovaRiet bestaat uit echte stengels en is daardoor bijna niet van het natuurproduct te onderscheiden. Doordat dit kunststofproduct niet onderhevig is aan weersinvloeden blijven de kleurtonen perfect in balans en ontstaat een natuurlijk kleurverloop dat niet van echt te onderscheiden is.

NovaRiet is een kunststof riet. De duurzaamheid van het materiaal is gewaarborgd. Er is geen groei van mos, algen of schimmels mogelijk in dit kunststof riet. Anders dan natuurlijk riet, behoudt NovaRiet dan ook continu de vorm en dikte die het had toen het aangebracht werd.

Duurzame oplossing

Heeft u een woning met een pannendak en heeft u altijd al een rietendak willen hebben, maar is de hellingshoek te gering? Dan kunt u uw droomwens realiseren door het dak te laten dekken met NovaRiet. Den Hartog Riet kan alles voor u compleet en vakkundig verzorgen: van de vergunningaanvraag, het aanpassen van de onderconstructie, indien gewenst de onderconstructie isoleren tot en met de perfecte oplevering van uw droomdak.

Wilt u een dak van Novariet van dicht bij zien? Neem dan contact met ons op voor een bezoek aan ons bedrijf. Wij hebben hier een dak opgedekt met NovaRiet en ook met natuurriet zodat u perfect de overeenkomsten maar ook de verschillen kunt zien.

 

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media