Inspectie rieten dak

Het onderhouden van uw rieten dak is altijd een goed idee geweest. Dat wil zeggen: het dak bijhouden om te zorgen dat het rieten dak een optimale levensduur verkrijgt. Het regelmatig inspecteren van het dak is een goede preventieve maatregel ter voorkoming van schade. Wanneer storm- of vogelschade optreedt, zijn hier in eerste instantie zelden grote bedragen mee gemoeid. Een scheur in het metselwerk van de nok is ook zo gerepareerd. Laat men het repareren van deze schades na, dan gaat het op die plaats inwateren en is men na verloop van tijd een veelvoud van het originele reparatiebedrag kwijt. Nog afgezien van eventuele vervolgschade.

Schade aan rieten dak

Heeft uw dak schade? Even een telefoontje of mailtje naar Den Hartog Riet en de reparatie is door ons vaak al op heel korte termijn uit te voeren. Omdat wij dagelijks met meerdere ploegen op verschillende plaatsen aan het werk zijn, is de kans groot dat we ook bij u in de omgeving zijn, waardoor we dit snel en zonder extra kosten vakkundig kunnen uitvoeren.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media