Buiten genieten onder een prieel

Buiten leven is steeds meer in trek, niets moet en alles mag. Als het weer het maar enigzins toelaat brengen we onze vrije tijd buiten door. Steeds vaker verschijnen er in tuinen dan ook heerlijke buitenleefplekken die, al dan niet verwarmd, ervoor zorgen dat we vier seizoenen lang kunnen genieten van het buitenleven.

Den Hartog Riet vervaardigt op ambachtelijke wijze rustieke opstallen en landelijke bijgebouwen in harmonie met de omgeving. De buitenleefplekken van Den Hartog Riet variëren van sfeervolle priëlen tot luxe halfopen tuinkamers met ruimte voor een outdoor keuken of gezellige lounge-set.

Priëlen met riet: volledig en stijlvol

Elk prieel en elke tuinkamer van Den Hartog Riet is puur maatwerk, geheel naar wens van onze opdrachtgevers, door ons gemaakt met hoogwaardige materialen, veel gevoel voor stijl en pure liefde voor het ambacht.

Den Hartog Riet heeft inmiddels al een flink aantal priëlen, tuinkamers en andere buitenleefplekken mogen realiseren. Allen vervaardigd van hoogwaardige materialen en gemaakt in de oude traditie van stijl, kwaliteit en vakmanschap, met oog voor detail.

Naast onze van oudsher ambachtelijk vervaardigde rieten kappen maken we voor tuinkamers in moderne, hedendaagse tuinen tevens platte daken van hoogwaardige kunststof.

Onze visie kan worden verwoord: afspraak is afspraak! Uitstekende vakmensen zorgen voor een optimaal resultaat en een moderne, op de praktijk toegesneden bedrijfsvoering zorgt voor een goede coördinatie van alle verschillende werkzaamheden. Onze buitenleefplekken worden vervaardigd van Douglas hout, voor de rietenkappen gebruiken we uitsluitend eerste kwaliteit riet uit Nederland en uit eigen Oostenrijkse import. Doordat wij alles in eigen hand hebben, kunnen we korte levertijden en snelle montage garanderen.

(Prieel met rieten dak - Veranda met rietendak - Carport met rietendak - Tuinhuis met rietendak - Prieel bouw - Exclusieve prieelbouw - Eiken bijgebouwen - Exclusieve houtbouw - Tuinpaviljoen - Tuinparasol - Prieel riet)

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media