Referenties 2012

De Leevboerderij te Werkendam, Gerwin van Weelden, 31 oktober 2012

De Leevboerderij te Werkendam, Gerwin van Weelden, 31 oktober 2012

Door Den Hartog Riet is het onderhoud uitgevoerd aan het rieten dak van de Leevboerderij in Werkendam. De werkzaamheden werden door deze vakmannen naar volle tevredenheid uitgevoerd, het resultaat is prachtig!

Op de Leevboerderij wonen jongvolwassenen die om uiteenlopende redenen niet (meer) thuis kunnen wonen, dan wel (nog) niet volledig zelfstandig kunnen wonen. Zij krijgen de begeleiding die ze nodig hebben om op een goede, gezonde en verantwoorde manier hun eigen bestaan verder op te bouwen.

Maasbouw uit Ridderkerk, Dhr. Van den Berg, 8 oktober 2012

Maasbouw uit Ridderkerk, Dhr. Van den Berg, 8 oktober 2012

Wij hadden het voornemen om het dak te laten bekleden met riet. Nadat wij via internet gestuit zijn op de nette en professionele website van jullie hebben wij een offerte aangevraagd. Het bezoek met duidelijke adviezen gaf meteen vertrouwen.

Fam. Berghuis uit Hoornaar, 18 september 2012

Fam. Berghuis uit Hoornaar, 18 september 2012

We zijn supertevreden. Het enige minpuntje is een donkere vlek in het rieten dak. Dat komt omdat riet een natuurprodukt is. Verder helemaal top. Mooi afgesneden ook op de rondingen en mooi het pijpje weggewerkt. En zeer te spreken over de keurige mannen, helemaal goed. Kortom, een zeer tevreden klant! En mocht ik er naar gevraagd worden zal ik jullie zeker aanbevelen.

Fam. Van den Beuken – Dhore uit Hank, 21 augustus 2012

Fam. Van den Beuken – Dhore uit Hank, 21 augustus 2012

In 2007 hebben wij een mooie rietgedekte nieuwbouw woning onder GIW garantie gekocht van een projectontwikkelaar / bouwbedrijf. Al snel kregen we problemen met ons rieten dak. We hebben het toen laten keuren en het dak werd prompt afgekeurd. De projectontwikkelaar / bouwbedrijf had het dak laten dekken door niet vakkundige "rietdekkers" en wilde de problemen laten oplossen door dezelfde "rietdekkers". Vele reparaties en jaren verder is de projectontwikkelaar / bouwbedrijf failliet gegaan. Omdat ons huis onder GIW garantie was gebouwd, konden we hier gelukkig een beroep op doen. Vanwege de focus op kwaliteit hebben we bij het waarborgfonds de voorkeur uitgesproken voor Den Hartog Riet.

Cees en Dicky Batenburg uit Heukelum, 9 augustus 2012

Cees en Dicky Batenburg uit Heukelum, 9 augustus 2012

Wij willen jullie berichten dat wij erg tevreden zijn met de rietenkap op onze nieuwe woning. Wij vonden jullie personeel vakkundig en vriendelijk. Het is heerlijk te bemerken dat ook het jonge personeel zo gedreven is om goed werk te leveren en ook trots zijn op het resultaat. Wij hebben bewust voor uw bedrijf gekozen en wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Onze rietenkap beschouwen wij als " de kroon op onze woning".

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media