Referenties 2017

Fam. Heijmans - Willemsen, Teteringen

Fam. Heijmans - Willemsen, Teteringen

Onze ervaringen met Den Hartog Riet zijn begonnen met een oriënterend bezoek aan het 3e generatie rietdekkersbedrijf in Leerdam. Naast een warm welkom leverde dit veel goede informatie en adviezen op. Wij waren immers onbekend met riet, ondanks dat we al van meerdere rietdekkers offertes hadden ontvangen. Het beeld en de eerste indruk van Den Hartog werd gedurende het gehele werk alleen maar versterkt en bevestigd. Een greep uit onze omschrijving van Den Hartog Rietdekkers: 

Fred van der Veen, Drongelen

Fred van der Veen, Drongelen

Heb perfecte ervaring met dit bedrijf. Geweldig mooi dak gemaakt. Helaas had ik daarna last van stofluis. Dat kan vaker voorkomen. Na contact met Den Hartog hebben zij op hun kosten een behandeling laten uitvoeren. Perfecte service dus!

Familie Scherpenzeel, Nieuwpoort

Familie Scherpenzeel, Nieuwpoort

Onder de indruk

Afgelopen weken zijn de vakmannen van den Hartog hard aan het werk geweest om het dak van onze nieuwe woning te Nieuwpoort te dekken. We zijn zeer onder de indruk van het vakmanschap en opgeleverde strakgedekte rieten dak. Wilt u onze complimenten en hartelijke dank overbrengen aan de mannen die de klus hebben geklaard?

Familie Vink, Giessen

Familie Vink, Giessen

In een woord "top"

Den Hartog Riet heeft de afgelopen weken ons dak geïsoleerd, voorzien van een schroefdak, nieuw riet en nokvosten. Goede adviezen, vriendelijke werknemers en een goede kwaliteit. Bij de oplevering worden alle vragen en wensen beantwoord en vervuld. In een woord "top". Wij willen bij deze Den Hartog Riet en hun personeel nogmaals bedanken.

 

 
Joost, Leerdam

Joost, Leerdam

Onze boerderij ziet er weer perfect uit. Net werk geheel volgens afspraak.

 

 

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media