De rietdekker in uw regio

Bent u op zoek naar een betrouwbare rietdekker? Een rietdekker die volledig en adequaat zijn werk uitvoert? Dat bent u bij Den Hartog aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan en dat u kunt genieten van een stralend en goed gelegen rieten dak. Maar niet alleen voor een nieuw rieten dak. Wij hebben jarenlange ervaring met rieten daken. Gegrond op deze ervaring kunnen wij u informeren over de staat van uw rieten dak. Voor onderhoud en renovatie: Den Hartog heeft alle kennis in huis om uw dak een zo lang mogelijke levensduur te geven.

De rietdekkers van Den Hartog willen nauwgezet en vakkundig te werk gaan: ze hebben passie voor riet!

Bent u op zoek naar een rietdekker? Een rietdekkersbedrijf in Tiel, een rietdekkersbedrijf in Buurmalsen, een rietdekkersbedrijf in Culemborg, een rietdekkersbedrijf in Gorinchem, een rietdekkersbedrijf in Het Gooi, een rietdekkersbedrijf in Wijk en Aalburg, een rietdekkersbedrijf in Ammerzoden, een rietdekkersbedrijf in Wijk bij Duurstede, een rietdekkersbedrijf in Made, een rietdekkersbedrijf in Zaltbommel, een rietdekkersbedrijf in Zeist, of een rietdekkersbedrijf in Dordrecht, dan bent u bij Den Hartog Riet aan het juiste adres.

Wie zijn de rietdekkers van Den Hartog Riet?

Den Hartog Riet is een jong modern bedrijf met een sterk ambachtelijk karakter. Het oer-Hollandse ambacht rietdekken zit ons in de genen. Het is een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 1925. Zodoende kennen wij de rietbranche van binnenuit. Al jarenlang voeren wij met passie dit prachtige ambacht uit.

Vanuit deze liefde voor het vak doen wij er alles aan om het rieten dak, en alles wat daar mee samenhangt, volledig tot zijn recht te laten komen. Het unieke van Den Hartog Riet is dat zij de sfeer van gedegen ambachtelijkheid verbindt met moderne professionaliteit. Deze twee elementen garanderen u een kwalitatief hoogwaardig rieten dak; tot in de kleinste details. Kenmerkend voor de werkwijze van de rietdekkers van Den Hartog is dat het adequaat, volledig en stijlvol is. Riet is een prachtig natuurproduct; daar moet met grote zorgvuldigheid mee omgegaan worden. Van het rietveld tot aan het rietdekken; van de nauwkeurige afwerking tot aan het onderhouden van het rieten dak: de rietdekkers van Den Hartog voeren met groot bewustzijn voor kwaliteit dagelijks dit proces uit! 

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media