Rietdekker Gorinchem

De rietdekkers van Den Hartog Riet: wie zijn dat? Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Leerdam. Wij bezitten jarenlange ervaring met de rietbranche. Het rieten dak en alles wat dat mee samenhangt, kent voor ons geen geheimen.

Rietdekker nodig in Gorinchem e.o.?

Wat is er Hollandser dan riet en het rieten dak? Al eeuwenlang wordt riet gebruikt als dakbedekking. Dit prachtige natuurproduct dat ook veelvuldig in Nederland wordt gewonnen is een uitstekend product om uw huis allure te geven en, nog veel belangrijker, een droog onderkomen. Vanaf 1925 hebben wij ervaring met dit product. Vanuit deze kennis zijn wij dagelijks bezig om kwalitatief hoogstaande daken te maken. Zo hebben vele klanten hun tevredenheid uitgesproken over onze daken in Gorinchem, Sleeuwijk, Herwijnen, Hellouw, Schelluinen, Dalem en Hardinxveld-Giessendam.

Nieuw rieten dak  

Als u een rieten dak heeft waarvan u denkt dat het zodanig versleten dat het aan vervanging toe dan kunt u bij Den Hartog Riet vrijblijvend terecht voor advies. Sommige rieten daken zijn zo versleten dat renovatie niet meer mogelijk is. Maar die hoeft lang niet altijd. Soms is een rieten dak nog prima te renoveren en kunt u dat renovatie weer jarenlang genieten van het dak. Als het rieten dak wel zo versleten is dat renovatie niet meer mogelijk is, dan is Den Hartog Riet de wellicht uw partner om het rieten dak te vernieuwen. Typerend voor de werkwijze van Den Hartog is dat het volledig en accuraat is. Van het informeren tot het uitvoeren: bij Den Hartog Riet is het in vertrouwde handen.

Betrouwbare rietdekker nodig in Gorinchem?

Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Gorinchem? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn pure vakmensen die vanuit de liefde voor het vak u graag vrijblijvend informeren over uw rieten dak. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media