Rietdekker Het Gooi

Den Hartog Riet. Wie zijn wij? Den Hartog Riet is een jong modern bedrijf met een sterk ambachtelijk karakter. Het oer-Hollandse ambacht rietdekken zit ons in de genen. Het is een familiebedrijf dat zijn oorsprong kent in 1925. Zodoende kennen wij de rietbranche van binnenuit. Al jarenlang voeren wij met passie dit prachtige ambacht uit.

Rietdekker nodig in Het Gooi?

Het landschap van ’t Gooi is uniek. Dit landschap krijgt al lange tijd meer allure door de prachtige, vaak met riet bedekte, huizen die in deze streek staan. De rietdekkers van Den Hartog zijn zich hiervan bewust: met liefde voeren zij hun ambacht uit met oog voor de omgeving. Zo zal het rieten dak altijd een sieraad zijn voor de omgeving, maar vooral ook een dak waar u volop van zal genieten. Om dat te bewerkstelligen werken wij alleen met eerste klas riet, dat wij rechtstreeks importeren zonder tussenkomst van een riethandelaar. Zodoende vergroten wij de controle op het riet, zodat alleen het beste riet het dak op gaat.

Timmerwerkzaamheden

De kap is de ‘drager’ van uw rieten dak. Als rietdekkersbedrijf strekt onze expertise zich niet alleen uit naar rieten daken. Veelzijdigheid is kenmerkend voor ons bedrijf. Daarom richten wij ons ook op allerlei nevenactiviteiten. Ook hierin staat voor ons vakmanschap centraal. Juist doordat wij kennis hebben rieten daken weten wij hoe de onderconstructie zich dient te verhouden tot het rieten dak. Ook voor het in optimaal in orde brengen van de onderconstructie zit u bij de Den Hartog goed: wij zorgen ervoor dat de kapconstructie klaar is voor rieten dak.

Betrouwbare rietdekker nodig in Het Gooi?

Wilt u graag een rietdekker die adequaat en volledig is? Een rietdekker die stijlvol en sierlijk uw rieten dak vormt geeft geheel naar uw wensen? Den Hartog Riet is een rietdekkersbedrijf die grote nadruk legt op het volledig en stijlvol aanbrengen van rieten daken. Wij verbinden schoonheid met kwaliteit, en voeren met groot bewustzijn voor deze zaken ons werk uit.

Wilt u meer weten over de rietdekkers van Den Hartog? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u kosteloos informeren. 

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media