Rietdekker Made

Den Hartog Riet, een hecht familiebedrijf uit Leerdam, is een rietdekkersbedrijf dat elegantie paart met kwaliteit. Wij zijn actief in een regio die zich uitstrekt van Arnhem tot Rotterdam en van Amsterdam tot Eindhoven. Bent u op zoek naar een complete rietdekker? Een rietdekkers met finesse? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn veelzijdig en wat u ook wilt omtrent een rieten dak: wij stellen u niet teleur en denken vanuit de rijke kennis die we hebben graag met u mee.

Rietdekker nodig in Made of omgeving?

Riet is een sierlijk product en kent brede toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een klassieke boerderij of om een statige villa: riet geeft het in alle gevallen een wonderschone uitstraling die helemaal in lijn is van het pand. De rietdekkers van Den Hartog Riet hebben gevoel voor stijl maar willen dit altijd koppelen aan kwaliteit en gedegenheid. Vanuit deze unieke combinatie ontstaat onze volledigheid en adequaatheid. Bent u op zoek naar echte vakmanschap? Bij Den Hartog vindt u deze. Wij komen graag bij u langs voor vrijblijvend advies, of het nu is in Raamsdonkveer, Raamsdonk, Drimmelen, Oosterhout, Lage Zwaluwe, Dongen of Oosterhout.

Priëlen

Buiten leven is steeds meer in trek, niets moet en alles mag. Als het weer het maar enigzins toelaat brengen we onze vrije tijd buiten door. Steeds vaker verschijnen er in tuinen dan ook heerlijke buitenleefplekken die, al dan niet verwarmd, ervoor zorgen dat we vier seizoenen lang kunnen genieten van het buitenleven.

Den Hartog Riet vervaardigt op ambachtelijke wijze rustieke opstallen en landelijke bijgebouwen in harmonie met de omgeving. De buitenleefplekken van Den Hartog Riet variëren van sfeervolle priëlen tot luxe halfopen tuinkamers met ruimte voor een outdoor keuken of gezellige lounge-set.

Betrouwbare rietdekker nodig in Made of omgeving?

Zoekt u een rietdekkersbedrijf in Made of omgeving? Wij maken graag kennis met u en uw dak! U kunt bij ons terecht voor werkelijk alles wat rieten daken betreft. Heeft u behoefte aan een vrijblijvende inspectie van uw dak met bijpassende offerte? Wij zijn u graag van dienst: neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media