Rietdekker Zeist

Rietdekkersbedrijf Den Hartog Riet uit Leerdam is een levendig en ondernemend bedrijf dat gedegenheid met schoonheid wil combineren. Gedrevenheid en vakkundigheid zijn de pijlers van onze werkzaamheden.

Rietdekker nodig in Zeist of omgeving?

In de bosrijke omgeving die typerend is voor Zeist vindt men al lange tijd het oer-Hollandse product riet terug. Het versiert al talrijke jaren de streek en tooit huizen in een prachtige gloed van charme. De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn voortdurend op zoek om het stijlvolle van het riet in combinatie met kwaliteit in zijn volledigheid tot zijn recht te laten komen. Gestoeld op jarenlange omgang met dit natuurproduct hebben wij de kennis in huis om een kwalitatief goed stuk werk te maken. Door de centrale ligging van ons bedrijf vindt u ook klanten van ons terug in Bilthoven, De Bilt, Zeist, Bunnik, Maarssen en Utrecht.

Onze werkwijze

Typerend voor de werkwijze van Den Hartog Riet is dat het adequaat en zorgvuldig is. Altijd zijn er gediplomeerde rietdekkers op het dak bezig en bijna altijd is één van de vennoten van Den Hartog Riet aan het meewerken. Mede door dit gegeven is er een zeer groot kwaliteitsbesef aanwezig. Immers; zij geven u de garantie, en zij willen ook nog jaren met een trots gevoel naar uw dak kijken! Ook werken wij in teams van meerdere rietdekkers en werken wij efficiënt met moderne hulpmiddelen. Door dit is de doorlooptijd van het werk kort. Doordat het tijdsbestek waarin het werk gerealiseerd wordt kort is, komt het de kwaliteit van het dak vaak ten goede, omdat de kans dat er regen of sneeuw het werk vertraagd kleiner is. Als het regent, wordt het rietdekken gestaakt en het werk goed en deugdelijk ‘ondergezeild’. Dit is vooral bij een gesloten constructie ontzettend belangrijk. Immers als het riet nat verwerkt wordt, kan het vanaf dat moment al gaan schimmelen in uw dak.

Op zoek naar een betrouwbare rietdekker?

Op zoek naar een rietdekkersbedrijf in Zeist? De rietdekkers van Den Hartog Riet zijn vakmensen pur sang die vanuit de liefde voor het vak u graag vrijblijvend informeren over uw rieten dak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media