Door en door specialist

Dakramen zijn van oudsher in het rieten dak te vinden. Het is een prima mogelijkheid om daglicht in uw woning toe te laten. Tevens geeft het u de mogelijkheid om ruimtes in uw huis te ‘luchten’. Dakramen kunnen zowel in nieuwe als in bestaande daken worden geplaatst. Plaatsing dient zorgvuldig te gebeuren, immers de maatvoering van het dakraam en de dampdichtheid zijn essentiële punten voor een goede plaatsing. Dakvensters zijn er in alle mogelijke soorten en maten. Den Hartog Riet heeft ruime ervaring met het plaatsen van dakramen in een rietendak. Doordat Den Hartog Riet nauw betrokken is geweest bij de ontwikkeling van dakramen die zijn afgestemd voor plaatsing in rieten daken hebben wij alle kennis in huis om een dakraam op juiste wijze te plaatsen en in te dekken in uw dak.  De plaatsing, afwerking en detaillering van een dakraam gebeurt op een wijze die voor Den Hartog Riet kenmerkend is: volledig en stijlvol!

Plaatsing dakraam in bestaand rieten dak

Den Hartog Riet kan de plaatsing van een (nieuw) dakraam in een bestaand rieten dak van A tot Z voor u verzorgen. Zowel de afwerking buiten, dakraam indekken in het rieten dak, als de afwerking binnen, het aftimmeren van het geplaatste dakraam, is voor Den Hartog Riet geen enkel probleem! Zo is het hele proces van plaatsing vakkundig verzorgd en weet u dat er geen ‘misplaatst’ dakraam in uw rieten dak komt.

Fakro

Den Hartog Riet is dealer van FAKRO dakramen. Wij hebben verschillende soorten en maten dakramen op voorraad liggen, zodat wij tot snelle plaatsing kunnen overgaan. Omdat het rieten dak een aantal eisen stelt aan het op optimale wijze plaatsen van dakramen, is Den Hartog Riet betrokken geweest bij de ontwikkeling van gootstukken die speciaal zijn afgestemd op dakramen die geplaatst worden in rieten daken. Er zijn verschillende leveranciers voor dakramen: VELUX dakramen en FAKRO dakramen. Beide typen kunnen worden toegepast in een rieten dak.

Wilt u meer licht en lucht in uw huis? Wilt u het hele proces in één keer vakkundig hebben uitgevoerd? Neem contact met ons op en laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden aangaande dakramen en over de plaatsing van dakramen in een rietendak. 

 

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem dan contact met ons op door dit contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactgegevens

Den Hartog Riet

Recht van ter Leede 21

4143 LN Leerdam

 

Telefoon +31 (0)345 - 54 94 33

Fax         +31 (0)345 - 54 94 02

Mobiel     +31 (0)610 - 57 53 31

E-mail     info@hartogriet.nl

Volg ons op Facebook

© 2018 Rietdekkers Den Hartog Riet | Ontworpen en gebouwd door Altena Media